Garderobens byggesten

Ordentligt undertøj betyder alverden for, hvordan tøjet i øvrigt tager sig ud. En velsiddende bh løfter barmen. Jo højere brysterne sidder, jo bedre holdning vil De få, og jo smallere vil Deres talje synes.

Bh’en er derfor den vigtigste byggesten i Deres garderobe. Køb det bedste, De har råd til. En bh til 600 kr. vil få Deres bluse til 150 kr. til at sidde, som var den syet til Dem. En bh til 150 kr. vil ikke gøre ret meget godt for en top til 600 kr.

Først og fremmest skal bh’en have den rigtige størrelse. Der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet (pasform og holdbarhed), men ved man, hvad man skal gå efter, kan man sagtens finde den perfekte bh på udsalg.

Mange af os har skuffen fuld af bh’er, hvoraf vi kun bruger et par stykker, fordi resten sidder dårligt. Grundlæggende har De kun brug for to velsiddende bh’er, der matcher Deres hudfarve (kridhvide bh’er vil nemt kunne ses under tøjet). Har man kun to bh’er, skal man regne med at skifte dem ud hver halve år, da elastikkerne hurtigt bliver slidt. Det kan således være en god idé at investere i lidt flere. Men altid hellere få gode end mange halvgode.

Suppler de to hudfarvede bh’er med bh’er i nogle af Deres fem farver. Bh’er, der matcher Deres ærmeløse toppe, nedringede kjoler eller halvgennemsigtige bluser er gode investeringer – man må godt kunne ane en flot bh under tøjet, hvis den matcher tøjet.

Gå efter den model, der passer Deres krop bedst – men tag også hensyn til Deres tøjstil. Går De meget i t-shirts, er formpressede bh’er det bedste valg. Det kan også være, De skal have en push-up bh, der passer til Deres mest festlige kjoler.

Formpresset bh - usynlig under stram t-shirt