Påklædningsværelse

2. oktober 2013

IKEA- kataloget for 2014 er for længst distribueret, og den skandinaviske møbelgigant overgår sig selv, når det gælder spændende inspiration til indretning af garderoben.

Modeheksen er særlig vild med indretningen af en dagligstue i garderoben. Den nye Stockholm drejestol (fås i gul, grøn og brun) udgør blikfanget i et stilrent design med Pax garderobeskabe og grå fløjlsgardiner i baggrunden.

Modeheksen ville foretrække en vintage lysekrone i stedet for den futuristiske model fra Stockholm-serien. Det runde Isala sofabord med skuffe er derimod perfekt, hvis man har plads til fire af de skønne drejestole.

Alt i alt er der tale om et hyggeligt multifunktionelt rum til brunch, kaffe, cocktails, læsning, nethandel og/eller påklædning.

IKEA indretning

IKEA indretning